Vaše názory

Ak nás chcete priamo kontaktovať alebo máte na nás nejakú otázku, tak nám napíšte na náš e-mail salaskrajinka@badas.sk.
Pred pridaním Vašeho názoru si pozorne prečítajte naše Pravidlá pre pridávanie a zverejňovanie príspevkov.
Napísať komentár
  • Povinné položky *

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 
Prvý | Predchádzajúci | Zobrazujem komentáre od 201 do 220 z 706 | Nasledujúci | Posledný
11:39 Sep 04 2011
kacena
večera

Dobrý deň.
Včera sme sa po dlhej ceste zastavili u vás na večeru a musím povedať, že bolo sklamanie.
Večera dosť rýchlo donesená, len sa mi nepáčilo a myslím že viacerým zákazníkom to že nie je všetko na čerstvo robéné, že je to prihrievané, myslím že stratíte doveru zákazníka. Inak jedlo super, ale ako vravím čerstvo pripravené jedlo chladne dlhšie ako prihrievané, a tá spálená slaninka na haluškách je hrozná.
Vždy po ceste sa u vás zastavujeme koli vašim výrobkom, ale cena by mohla byť aj trochu nižšia, ale je to kvalita za ktorú zaplatím, len ma mrzelo, že už som vo večerných hodinách nekupila maslo a žinčicu.
A tie vaše koláče nemajú naozaj chybu su chutné aj na druhý deŇ. Len si dávajte pozor na kuchyňu, aby zákazník nenakúpil len syrové a pekárenské výrobky a neodišiel preč.
Držím palce a o tri mesiace sme u vás a dúfam, že slaninka na haluškách bude len údenmá a nespálená.
09:30 Aug 31 2011
Lenka
Re: Vaše názory

Neskutočná atmosféra a pečené buchty:)nenašla som gps súradnice na stránke,ak nie sú hodili by sa pre presnosť nových návštevníkov...
17:09 Aug 16 2011
navstevnicka
Re: Vaše názory

Dobry den, chcela by som sa len opytat, ci bryndzove halusky musite davat s takou prepalenou a tvrdou slaninkou? Ved to nici chut celych halusiek. V case nasej navstevy sa na to stazovali viaceri navstevnici a aj tu na fore to uz niekto spominal. Obycajna slaninka by bola ovela ovela chutnejsia a halusky by nemali chybu. Takto uprazenou, resp. sprazenou az spalenou slaninkou to cele pokazite. Inak drzim palce.
15:03 Aug 16 2011
Ladislav dvorový
výrobky

Jezdím kolem a zastavím se tak dvakrát-třikrát do roka na salaši.Výborný baraní guláš,ale někdy v nabídce schází,nebo je vyprodáno napr.:žinčica,máslo a ja to mám jako rodák ze Slovenska rád a vozím to pro rodinu až do Plzně.Takže jedná malá připomínka k doplnění zboží i v odpoledních hodinách,nebo sobotu a neděli.Přejí Vám hodně úspěchu,je to tam u Vás opravdu hezké a příjemné.Díky. Dvorový
18:50 Aug 11 2011
rave11
Re: Vaše názory

tak baby su tam naozaj fajn...............
09:29 Aug 09 2011
spider89
Re: Vaše názory

Mne sa tam neskutočne páči!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a najviac tá čašníčka čo je krásna ako bábika..............ach normalne závidím tým ovcám že ju vidia každý den =x
21:23 Aug 04 2011
Michaela
Re: Vaše názory

odkaz pre MOFA: Máš úplnú pravdu! :) Peťo nech sa pozrie radšej na kvalitu ako na ceny. Dnes som bola v beznych potravinach kde cena za kg korbacikov bola cez 15,- €, avšak na salaši tu je cena 11,- € tak neviem kde on pozeral tie ceny. ale každopádne kvalita korbáčikov z obchodného domu a kvalita korbáčikov z tohto salaša sa nedá porovnať. ste super a prajem vam vela spokojných zákazníkov!!!
15:20 Aug 02 2011
jojo
Re: Vaše názory

musim sa pridat k Silvii, ten personal v restike je strasny, clovek tam sedi pol hodinu a nic, nakoniec horko tazko pride, objednas si a po 3/4 hodine to donesu studene, sprepitne sme preto nedali vobec, do haliera som si to nechal vydat, no velmi ochotny personal je v tej malej budke na zaciatku, kde predavaju vyrobky, s nimi som bol vzdy spokojny a chovaju sa ako ludia...
14:47 Aug 02 2011
zoltan molnar
ceny vs kvalita

Par slov na k predošlej konverzacii /peto, mofo, dušan/ ano ceny sú vyššie, ale ako navrátilí zakaznik Salaša Krajinka možem len chválit kvalitu a hlavne čerstvosť, dôležité pre mna. A za tých pár centov my to stojí.
10:16 Aug 01 2011
Daniel
Dakujeme

za uzasne zazitky z voni, chuti a estetiky :).
Boli sme u vas sice prvykrat, ale urcite sa budeme vracat.
Kvalita jedal je vynikajuca, co sme ocenili aj na druhy den, ked sme zahryzli do lekvarovej buchty, ci vcera kupeneho chleba.
Len tak mimochodom mi napadla kolegova skusenost z Terchovej.
Ked si v miestnom stravovacom zariadeni vyziadal bryndzove halusky, odkazali mu, ze nemaju bryndzu :))
Drzim palce.
12:15 Jul 31 2011
sara
super

minule sme boli na tomto salaši jedlo bolo super kúpili sme si a nite a chlieb a boli rovnako dobré odporúčame priateľom
18:59 Jul 24 2011
Dušan Považský
pre Peťa

Ked sa ti nepáči,tak tam nelez. Je to trapne čo tu píšeš.
18:16 Jul 24 2011
MOFO
Re: Vaše názory

......he vyzera že si tu niekto na Vašom fore robí reklamu..... ach tá závisť Slovenská. Ja si myslím, že ak sú ludia ochotný si priplatit, tak vedeia prečo, ale to takym ako je peťo nikdy nedojde.
Držim palec. Ste najlepši.
12:48 Jul 21 2011
Peťo
Hrozné ceny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Porovnanie cien syra s neďalekou konkurenciou:
Ovčí syr :u Vás 11,88Eu/kg, u konkurencie 6,50Eu/kg
Údený syr:u Vás 13,21Eu/kg, u konkurencie 7Eu/kg
Žinčica: u Vás 3,24Eu/1,5L, u konkurencie 1,40Eu/1L ( 2,10eu/1,5L)
Bryndza: u Vás 9,29Eu/kg, u konkurencie 8Eu/kg
Neskutočne zneužívate toho, že sa nachádzate pri hlavnej ceste.
12:43 Jul 21 2011
Silvia
Re: Vaše názory

V stredu 20.júla som spolu s rodinou navštívila tuto reštauráciu. Neviem či to bolo zapríčinené veľkou návštevnosťou v čase obeda alebo prítomnosťou známeho šéfkuchára, ale nepodarilo sa mi ochutnať absolútne nič. Napriek objednávke 5 jedál sme dostali v prvom kole iba 3 a o chvíľu neskôr prišlo aj štvrté jedlo. Avšak bez príboru. Kým sa mi podarilo zastihnúť servírku, ktorá očividne nestíhala, jedlo mierne vychladlo. Po 2 hodinách som sa nedočkala mojej porcie a keď som oslovila čašníčku, nech tu objednávku zruší, drzo mi odsekla, že ju ani neobjednala. Táto návšteva nám znepríjemnila zvyšok výletu. Myslím, že majiteľ by mal venovať viac pozornosti vzdelaniu personálu. Pretože každému je divné keď 5 ľudí dostane iba 4 porcie. Návštevníkom odporúčam vybrať si čas keď nie je reštaurácia plná a overiť si svoju objednávku radšej 2 krát.
17:07 Jul 19 2011
Slavka
Re: Vaše názory

Salaš Krajinka - tu som našla to, čo som na Liptove hľadala, krásne prostredie, živé zvieratká, usmiaty personál a výborné jedlo. Možno chýbalo čapované pivo a kofola. Ale vynahradili to výborné domáce koláče. Radi sa sem vrátime.
22:59 Jul 17 2011
Rado
komentar

Na zaklade clanku v casopise Hotelier, ktory pravidelne z dovodu svojej profesie odoberam, som Vas dnes navstivil so svojou rodinou a musim skonstatovat ze som bol sklamany. Ako polievku som si objednal držkovu, no asi si v kuchyni mysleli ze som smädny pretoze som tam mal asi 4 kusky drziek,ostatne slana voda, od drzkovej riadne daleko, a ako hlavne jedlo som si objednal Richtarov tanier a priznam, ze uz som davno tak nechutne nic nejedol(a ani nezjedol). Ak toto povazuje kuchar za umenie, preliat kyslu kapustu mastnym vypekom az plava, ozdobit to jednou celou jarnou cibulkou, a zohriat kus krkovicky, bociku z kostou a klobasy v mikrovlnke (cerstve to urcite nebolo, v profi kuchyni sa pohybujem uz vyse 20 rokov) tak nech si to skusi zjest sam. Som prekvapeny co este v dnesnej dobe dokazu casnici predlozit pred zakaznika a tvarit sa ze ide o ohromnu specialitu. Mimochodom zena mala sulance studene, a halusky bohuzial priemer, na Salasi v Kovacovej urcite lepsie.
22:15 Jul 17 2011
Štefan
Re: Vaše názory

Dnes 17.7.2011 popoludní, som sa zastavil s rodinou na salaši Krajinka, tešiac sa na chutný obed. Doteraz som si tam vždy pochutil, ale dnes ma chuť akosi prešla. Pýtate sa prečo?
Nuž sám som milovníkom psov, ale to, čo som dnes zažil, bolo veľa aj na mňa.

Vo vnútri pri stole, hneď vpravo za vchodom do reštaurácie, sedel starší manželský pár a pri stole mali svojho psa boxera. Sedel som hneď pri vedľajšom stole a prostá prítomnosť psa by mi až tak nevadila, aj keď je myslím v rozpore s hygienickými predpismi, s výnimkou vodiacich psov, čo ale tento pes zjavne nebol.
Keď majiteľ psa začal svojho miláčika kŕmiť pri stole a ten si poriadne odfrkával a jeho sliny lietali dookola a samozrejme aj na ich stôl, akosi mi prestávalo chutiť. Vrchol všetkého bolo, keď začal psa kŕmiť vidličkou !!!
Zarážalo ma, že toto všetko personál reštaurácie trpel a čakal som, že obsluhujúci čašník niečo tomuto zákazníkovi povie, ale sklamal som sa.
Keď tento hosť s boxerom odišiel von, jeho miesto zaujal ďalší manželský pár s pomerne veľkým bielym huňatým psom, ktorý si ľahol pod stôl. Zjavne nikomu z personálu prítomnosť psov nevadila, čomu sa teda veľmi divím. Asi si hovoria príslovie, že náš zákazník, náš pán, ale tým pánom zákazníkom som aj ja, očakávajúc isté hygienické štandardy.

Zhodou okolností som tohoto "milovníka psov", čo kŕmi v reštaurácii svojho boxera pri stole s vidličkou, určenou pre ľudí, stretol na ceste k svojmu autu. Povedal som mu svoje výhrady a on odpovedal, že to je v pohode, že príbory sa v reštauráciách umývajú vo vode, teplej 95 stupňov Celzia. Na to som mu odpovedal, že ma to nezaujíma, ale že mi jeho neohľaduplnosť voči zákazníkom skrátka vadila, aby sa nad tým zamyslel. Nechcel som sa s ním viac vadiť a kaziť si návrat z víkendu.

Skrátka ľudia sme všelijakí a keď to dotyčnému pánovi nevadí, nech si doma trebárs obeduje spolu s boxerom z jeho misky, ale v reštaurácii, do ktorej som už niekoľko krát pozval aj obchodných partnerov zo zahraničia, by sa takéto veci nemali stávať a majiteľ reštaurácie s obsluhujúcim personálom, by sa nad tým mali zamyslieť.

Po dnešnej mojej negatívnej skúsenosti stratil salaš Krajinka svojho dlhoročného zákazníka.
18:34 Jul 11 2011
Jozef Martinka
otázka - pripomienka

Som pomerne častým návštevníkom Vášho zariadenia, rád k Vám vodím aj zahraničné návštevy. Myslel som si, že pri objednaní klasických bryndzových halušiek so slaninkou dostanem klasickú opečenú údenú slaninku, krásne do ružova prepečenú, avšak v piatok 8.júla som to už nevydržal a opýtal som sa čašníka prečo namiesto slaninky mi na tanier kuchár dá spálenú, horkú anglickú slaninu, ktorá devastuje chuť inak veľmi chutných halušiek s dostatočným množstvom bryndzovej omáčky. Odpoveď znela, že aj on má rád halušky s klasickou slaninkou, avšak že u Vás sa dáva takáto slaninka. Som veľký gurmán na slovenské jedlá a poznám dobre recepty na výrobu halušiek, učila ma ich variť ešte pani Kecerová, ktorá mi povedala, keď nemáš údenú slaninku, radšej nedaj nič, len nedaj tam spálené údené mäso z iného druhu slaniny, ktorá všetko pokazí a každý hosť sa od teba odvráti. Preto by som Vám rád dal do pozornosti túto skutočnosť a verte, že Vaši hostia, ktorí mnohí nepoznajú ako majú pravé slovenské halušky vyzerať ich budú ešte viac chváliť. Stačí si otvoriť hociktorú starú slovenskú kuchárku a kuchár musí zistiť, čo má do pravých slovenských halušiek (strapačiek alebo džgancov) dať. Ďakujem za Vašu trpezlivosť pri čítaní tejto mojej pripomienky a pevne verím ,že keď najbližšie prídem do Vášho zariadenia a poprosím čašníka o halušky s bryndzou a slaninkou a poprosím ho aby slaninka bola údená naružovo opečená mi nepovie, že žiaľ takú nemáte.

S pozdravom

Martinka
22:47 Jul 09 2011
Kozubíci
výborné

Dnes jsme u vás poobědvali a moc jsme si pochutnali:-)))Super rychlá a příjemná obsluha i v tak náročném dni - děkujeme.I koupené sýrové výrobky jsou mňam:-)))))
Prvý | Predchádzajúci | Zobrazujem komentáre od 201 do 220 z 706 | Nasledujúci | Posledný